Nieuwe leden

Even vooraf:

Het hele jaar door kun je bij ons lid worden. Voordat je zelfstandig kunt schieten bij ons gaan we een aantal zaken doornemen tijdens een proefles/kennismaking die geheel vrijblijvend is. Neem even contact met ons op via info@handboogschietendeventer.nl als je langs wilt komen voor een proefles/kennismaking. Dan kunnen we je de aandacht geven die je verdient.

Kosten voor meeschieten zonder contributie:

Schiet je maar enkele malen per jaar dan is dat ook bij ons mogelijk. Mocht je toch heel frequent gaan schieten dan vragen we je om volwaardig lid te worden.

De kosten voor een losse keer meeschieten is 4 euro voor junioren (tot 18 jaar) en 5 euro voor senioren. Materiaal lenen van de club is mogelijk voor het eerste half jaar. Daarna weet je meestal zelf al wat je voor jezelf wil kopen. Huren van een boog en pijlen is daarna 2,50 euro per keer.

Mocht een lidmaatschap niet passend zijn dan is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Daarvoor kan er 10 maal geschoten worden. De kosten zijn dan 35 euro voor de jeugd en 45 voor de senioren (>18).

Lidmaatschap en kosten

Contributie

Handboogschieten Deventer is een outdoor onderdeel van DKV.

Als lid van onze vereniging betaal je contributie per jaar. Restitutie is, net als bij andere verenigingen, niet mogelijk. Om toch laagdrempelig nieuw lid te kunnen worden hanteren we een proefperiode van 2 maanden. Stop je na 2 maanden dan krijg je de resterende contributie terug gestort.

Als lid mag je gebruik maken van het clubhuis, sanitair, de 2 buiten handboogschietbanen en buitenzwembad. Natuurlijk conform vaste trainingstijden en veiligheidregels.

  • Senior lidmaatschap 130,- p.j.
  • Junior lidmaatschap 97,- p.j.

Schietvergoeding

Vanuit de schietvergoeding worden specifieke boogschutter gerelateerde kosten zoals materialen, pijlen, bogen, doelen, vangnetten en dergelijke.

Senior en junior 43,- p.j.

Vul de formulieren “inschrijfformulier lidmaatschap 2022 en toestemming media AVG in en mail deze naar info@handboogschietendeventer.nl. Vul voor de discipline voor nu nog outdoor in. In het herziene formulier zal in de toekomst handboogschieten staan.

dkvaanmelding2023

Toestemmingsverklaring_media_avg

Eigen materiaal of lenen

De boogschutters die lid zijn gebruiken eigen materiaal. Materiaal lenen van de club is mogelijk voor het eerste half jaar. Daarna weet je meestal zelf al wat je voor jezelf wil kopen. Huren van een boog en pijlen is daarna 2,50 euro per keer.

Wil je na deze periode zelf een handboog en pijlen op maat, dan zijn er diverse handboogwinkels die je daarbij kunnen helpen.
Voor het zelf maken via workshop of in opdracht laten maken van traditionele handbogen kan je terecht bij Karel Zuethoff.

Meer info staat op zijn website https://handbogenenmeubelwerkplaatsdeventer.nl.